Εταιρεία - ΠανελοΜετάλ

H εταιρεία μας

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ “ΠΑΝΕΛΟΜΕΤΑΛ“ με μια συνεχή και εξελισσόμενη πορεία έχει κατορθώσει να εδραιωθεί με επιτυχία στη συνείδηση των πελατών και την τοπικής αγοράς του Βόλου. Εδώ και 30 χρόνια στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τις ανάγκες σας , να αναζητούμε καινοτόμα προϊόντα και να τα φέρνουμε κοντά σας , να σας παρέχουμε τεχνικές συμβουλές πάνω στον κατασκευαστικό τομέα και όλα αυτά σε προσιτές και ανταγωνιστικές τιμές με συνέπεια και σεβασμό προς εσάς , τους πελάτες μας. Η επίσκεψη στην ιστοσελίδα μας θα καλύψει κάθε αναζήτηση σας.


panelometal-shop


Υπηρεσίες

Η Πανελομετάλ έχει εξελίξει τις παροχές που προσφέρει στους πελάτες της διαμορφώνοντας ένα ολοκληρωμένο πακέτο υποστηρικτικών υπηρεσιών. Η ειδική ομάδα της εταιρείας, που αποτελείται απο εξειδικευμένα στο χώρο άτομα, αναλαμβάνει να εκπονεί:

Μελέτες Εξωτερικών και Εσωτερικών Χώρων παντός είδους με στόχο ολοκληρωμένες και τεκμηριωμένες προτάσεις για την ιδανική και ορθολογική αξιοποίηση του χώρου σας – πάντα προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας.Μελέτες Εγκατάστασης όλων των Προϊόντων που παρέχονται, σε συνεργασία με εξειδικευμένους και εκλεκτούς εξωτερικούς συνεργάτες.Η Πανελομετάλ επίσης προσφέρει πλήρη ενημέρωση όσο αναφορά τη συντήρηση των προϊόντων στην διάρκεια του χρόνου.

Τοποθεσία

world-dot-map-red

Oι εγκαταστάσεις μας

Νέα Ιωνία Βόλου – Ελλάδα

(+30) 2421066678 – 69543

www.panelometal.gr

[email protected]


Ελάτε σε επαφή

Βρείτε μας

Ακολουθήστε μας στα social mediaΕπικοινωνία

ΠανελοΜετάλ

Εμπόριο Πάνελ & Σιδήρου
(+30) 24210 69543

www.panelometal.gr

[email protected]

Ελάτε σε επαφή

Ακολουθήστε μας

Στα κοινωνικά δίκτυα και μείνετε ενημερωμένοι για τα νέα μας.