1. Παράδοση από το κατάστημα της Panelometal:
  Προτείνουμε ως τον καλύτερο, φθηνότερο και γρηγορότερο τρόπο παραγγελίας την παραγγελία μέσω internet [διαδικτύου] στην ιστοσελίδα μας.
  Προσοχή, καθώς οι τιμές για παράδοση στο υποκατάστημα σε κάποια προϊόντα μας, χωρίς προηγουμένως να έχει γίνει παραγγελία μέσω internet [διαδικτύου] στην ιστοσελίδα μας, ίσως να είναι αυξημένη σε σχέση με την παραγγελία μέσω διαδικτύου. Εμφανώς σε κάθε προϊόν, που έχει διαφορετική τιμή, θα αναγράφεται Τιμή Internet WEB και Τιμή για παραλαβή από κατάστημα.
  Ωράριο Λειτουργίας υποκαταστήματος: όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες -εκτός των ημερών που η εταιρεία μας είναι κλειστή για καλοκαιρινές διακοπές, οπότε θα αναγράφονται οι συγκεκριμένες ημέρες και ώρες λειτουργίας στην ιστοσελίδα μας: Δευτέρα – Παρασκευή 07:30 – 15:30 και Σάββατο 07:30 – 13:30.
  ΠΡΟΣΟΧΗ !! Η διαθεσιμότητα ενός προϊόντος υπάρχει περίπτωση να μην είναι οριστική λόγω πιθανής λανθασμένης πληροφορίας από τους προμηθευτές μας ή λανθασμένης καταμέτρησης του συγκεκριμένου προϊόντος στην αποθήκη μας. Σε κάθε προϊόν αναγράφεται ο πιθανός χρόνος παράδοσης. Σε κάθε περίπτωση θα επικοινωνεί μαζί σας το τμήμα αποστολών για την ενημέρωση σας.
 2. Παράδοση με μεταφορική εταιρεία ή με πρακτορείο μεταφορών που σας εξυπηρετεί για όλη την Ελλάδα. Προτείνεται για βαριά και ογκώδη αντικείμενα να εκμεταλλευτείτε τις χρεώσεις των μεταφορικών εταιρειών. Ενδεικτικές τιμές ανά δέμα ξεκινάνε από περίπου 3,00 € + Φ.Π.Α. Δεν γίνεται δεκτή η αντικαταβολή μέσω μεταφορικής. Η εξόφληση πραγματοποιείται με όλους τους άλλους τρόπους που διαθέτει η εταιρεία μας. [Χρόνος Παράδοσης: 1-4 εργάσιμες ανάλογα με τον εργασιακό φόρτο της συγκεκριμένης χρονικής περιόδου και παραλαβή από την έδρα του πρακτορείου]. Οι μεταφορικές παραδίδουν στις έδρες των πρακτορείων τους σε όλες τις πρωτεύουσες αλλά και μεγάλες πόλεις όλων των Νομών της χώρας μας συνήθως εντός 1-2 εργάσιμες ημέρες. Το κόστος αποστολής επιβαρύνει τον παραλήπτη. Η τιμή αποστολής για κάθε δέμα εξαρτάται από το πρακτορείο και από τον όγκο του δέματος. Οι τιμές των μεταφορικών θα υπολογιστούν αυτόματα προσθέτοντας τον Τ.Κ. της διεύθυνσης  αποστολής των προϊόντων σας. Προσοχή: για τα νησιά θα πρέπει να εισάγετε τον Τ.Κ. πρακτορείου σε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη στο οποίο θα τα παραδώσουμε. Με βάση αυτόν τον Τ.Κ. θα υπολογιστούν τα έξοδα μεταφοράς. Η υποχρέωση μας σταματάει στο να παραδώσουμε τα προϊόντα σας, στο πρακτορείο της επιλογής σας, σε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη, το οποίο θα μας το αναφέρετε. Θα πρέπει να μας αναφέρετε το όνομα του πρακτορείου και το τηλέφωνό του, κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας, στο αντίστοιχο πεδίο σχολίων.
  Υπάρχουν περιορισμοί στις παραδόσεις στο πεζοδρόμιο όταν:
  Απαγορεύεται η κυκλοφορία ή η στάθμευση οχήματος στην συγκεκριμένη οδό.
  Δεν υπάρχει πρακτορείο μεταφορών που να πηγαίνει στο συγκεκριμένο μέρος. Σε αυτή την περίπτωση ο πελάτης είναι υποχρεωμένος να παραλάβει τα προϊόντα του με δικά του μέσα από την πλησιέστερη αποθήκη του πρακτορείου μεταφορών.
  Το φορτηγό της μεταφορικής εταιρείας δεν χωράει να στρίψει ή να παρκάρει σε συγκεκριμένο δρόμο ή κινδυνεύει να ακινητοποιηθεί λόγω ακαταλληλότητας ή ολισθηρότητας του οδοστρώματος στην περιοχή.
  Για την αποστολή μέσω μεταφορικής πρέπει να γίνει κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σε τραπεζικό μας λογαριασμό.Δεν είναι διαθέσιμοι όλοι οι τρόποι μεταφοράς σε κάθε προϊόν π.χ. δεν είναι δυνατόν να αποστείλουμε παλέτες 3 μέτρων μήκους με εταιρεία ταχυμεταφορών.
  Χρόνος παράδοσης:
  · Εάν το προϊόν που έχετε επιλέξει είναι ετοιμοπαράδοτο σας το παραδίδουμε εντός 1 – 5 εργάσιμων ημερών ανάλογα με τον τόπο – προορισμό παραλαβής σας με μεταφορική εταιρεία. Για πολύ απομακρυσμένες – δυσπρόσιτες περιοχές ίσως χρειαστεί 1-3 ημέρες επιπλέον. Σε κάθε προϊόν αναγράφεται ο πιθανός χρόνος παράδοσης του.
  · Εάν το προϊόν έχει εξαντληθεί ή δεν είναι άμεσα παραδοτέο, τότε πρέπει να υπάρξει επικοινωνία με το τμήμα πωλήσεων της Panelometal για την ημερομηνία παράδοσης – αποστολής ή αλλαγής του με κάποιο παραπλήσιο προϊόν.
  · Η Panelometal εισάγει από την Ευρώπη, προϊόντα από γνωστούς και μεγάλους κατασκευαστές του εξωτερικού, καθώς επίσης αγοράζει κι από Έλληνες κατασκευαστές, οτιδήποτε έχει σχέση με τις πλαγιοκαλύψεις και επικαλύψεις κτιρίων, ψυκτικών θαλάμων, όπως και αξεσουάρ – περιφερειακά, με μόνο σκοπό να ενημερώνει όλους τους πελάτες της για ο,τιδήποτε αξιόλογο και με πολύ χαμηλή τιμή κυκλοφορεί παγκοσμίως. Προσπαθούμε ώστε τα προϊόντα μας και οι υπηρεσίες μας να έχουν τις καλύτερες τιμές της αγοράς, με μοναδικό σκοπό οι πελάτες μας, να απολαμβάνουν πάντα την χαμηλότερη τιμή της αγοράς. Αν κάποιο προϊόν, από αυτά που εισάγουμε ή αγοράζουμε από Ελλάδα, το βρίσκετε κάπου αλλού φτηνότερα, καλέστε μας για να προσπαθήσουμε (εφόσον είναι εφικτό) να σας κάνουμε καλύτερη τιμή.