1. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Μπορείτε να μας καταθέτετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας σε έναν από τους λογαριασμούς της Panelometal. Συνεννοηθείτε μαζί μας για το ακριβές ποσό με τα έξοδα αποστολής και εκμεταλλευτείτε την νέα δυνατότητα του Web Banking! Η κατάθεση πρέπει να πραγματοποιηθεί το αργότερο σε 3 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία καταχώρησης της παραγγελίας σας διαφορετικά η παραγγελία σας ακυρώνεται αυτόματα από το σύστημα. Επίσης ο χρόνος αποστολής του προϊόντος που έχετε παραγγείλει αρχίζει να μετράει από την επόμενη ημέρα που θα πραγματοποιηθεί η κατάθεση. Στο καταθετήριο να αναγράψετε ως αιτιολογία: το επώνυμο, το όνομά σας και -εάν είναι δυνατό- τον αριθμό παραγγελίας. Προαιρετικά, μετά την κατάθεση των χρημάτων μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, στέλνοντας ένα email για να μας γνωστοποιήσετε την πραγματοποίηση της κατάθεσης στο info@panelometal.gr. Εφόσον πραγματοποιηθεί η κατάθεση, θα σας σταλεί email, στο οποίο θα αναφέρεται η προβλεπόμενη ημερομηνία αποστολής της παραγγελίας σας και το μέσο που στάλθηκε.
  2. Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα λογιστηρίου στέλνοντας ένα email για να γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση στο info@panelometal.gr. ΠΡΟΣΟΧΗ: Η κατάθεση πρέπει να πραγματοποιηθεί το αργότερο μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες από την ημερομηνία καταχώρησης της παραγγελίας σας. Επίσης ο χρόνος αποστολής του προϊόντος που έχετε παραγγείλει αρχίζει να μετράει από την ημέρα που θα πραγματοποιηθεί η κατάθεση. Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο, καταθέσατε τα χρήματα σε διαφορετικό λογαριασμό, πέραν αυτών που ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα μας, η εταιρεία «Kατσιαούνη Γεωργία» με διακριτικό τίτλο Panelometal , panelometal.gr δεν φέρει καμία ευθήνη.

    6. α) Mε μετρητά χρήματα στην έδρα της Panelometal. Πάντα να προηγείται επικοινωνία μέσω email ή τηλεφωνική επιβεβαίωση ότι το προϊόν που ενδιαφέρεστε είναι ετοιμοπαράδοτο.  (ΝΑ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΜΕΣΩ SITE ή ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ). Προσοχή καθώς οι τιμές για παράδοση στο υποκατάστημα σε κάποια προϊόντα ίσως να είναι αυξημένη σε σχέση με παράδοση στο χώρο σας και με παραγγελία μέσω διαδικτύου. (Εμφανές σε κάθε προϊόν που έχει διαφορετική τιμή θα αναγράφεται Τιμή WEB και Τιμή για παραλαβή σε κατάστημα). Η τιμή WEB αναφέρεται σε παραγγελία μέσω Internet και παράδοση στο χώρο του πελάτη ή στην έδρα της Panelometal, καθώς δεν απασχολείται προσωπικό λόγω της αυτοματοποιημένης λειτουργίας που πραγματοποιείται.

  3. Mε χρεωστική κάρτα επίσης στην έδρα της Panelometal. Πάντα να προηγείται επικοινωνία μέσω email ή τηλεφωνική επιβεβαίωση ότι το προϊόν που ενδιαφέρεστε είναι ετοιμοπαράδοτο στις κεντρικές αποθήκες. Σε αυτή την περίπτωση (δηλ. πληρωμή μέσω χρεωστικής κάρτας) δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο. Για παραλαβή από κατάστημα θα πρέπει αυτοπροσώπως, ο κάτοχος της χρεωστικής κάρτας να προσκομίσει την χρεωστική του κάρτα και την ταυτότητά του. 

  4. Αριθμός Λογαριασμού Εθνικής : 20240093474 , Όνομα Δικαιούχου : Κατσιαούνη Γεωργία
  5. IBAN Εθνικής : GR5701102020000020240093474 , Όνομα Δικαιούχου : Κατσιαούνη Γεωργία